Autor: Tanel Raig • 6. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bussifirmad tõmbavad liinivõrku koomale

Uus ühistranspordiseadus ja paranenud rongiliiklus sunnivad bussifirmasid oma tegevust üle vaatama.

Tulevast aastast tiheneva rongiliikluse ning uue ühistranspordiseaduse tõttu on Eesti bussiturgu ees ootamas ebakindel aeg, kirjutas Tarbija24.ee.

Tänavu esimesel poolaastal vähenes maanteeameti andmetel kommertsliinide arv 3,8 protsenti ehk tegevuse lõpetas kümme kommertsliini. Kogu möödunud aasta jooksul suleti vaid kaheksa liini. Bussiettevõtete sõnul ootavad bussiturgu ees tõsised muutused – suure tõenäosusega võidakse lähema paari aasta jooksul bussiliine massiliselt sulgeda.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077