Autor: Ave Lepik • 29. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ansip arutab Lätis energia- ja transporditeemasid

Peaminister Andrus Ansip sõidab täna Riiga, et Läti ja Leedu kolleegiga arutada regionaalsete transpordi- ja energiaprojektide teemal.

Homme toimuval Balti Ministrite Nõukogu mitteametlikul peaministrite kohtumisel räägitakse nii Visaginase tuumajaama, Rail Balticu projekti kui ka regiooni energiajulgeoleku teemal. Lisaks arutatakse energiasäästualaseid koostöövõimalusi, Balti Ministrite Nõukogu reformi ning Balti keti 25. aastapäeva ühist tähistamist. Kohtumine toimub Jurmalas.

Enne peaministrite kohtumist osalevad Balti riikide valitsusjuhid Riias Balti Arengufoorumil, mille avab Läti president Andris Berzinš.

Läti peaminister Valdis Dombrovskis, Eesti peaminister Andrus Ansip ja Leedu peaminister Algirdas Butkevicius osalevad foorumi majandusteemalises arutelus “Uus reaalsus – uued võimalused.“

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077