Autor: Indrek Kald • 21. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, kes äriliidreist koos Partsiga Kasahstani lendavad

Täna Kasahstani lendavat majandusminister Juhan Partsi saadab visiidil ka esinduslik äridelegatsioon.

Majandusministriga koos tutvuvad Kasahstani ärivõimalustega ASi Infortar juhatuse esimees Ain Hanschmidt, BLRT Grupp ASi juhatuse esimees Fjodor Berman ning juhatuse liige Igor Berman, ASi Silmet Grupp juhatuse esimees Tiit Vähi, Sillamäe Sadama turundusjuht Andrei Birov, ASi Aeroc nõukogu esimees Ivar Paplavskis, ASi Tallink Grupp nõukogu esimees Toivo Ninnas, OÜ Tristafan juhataja Mati Polli, OÜ Kaamos Investeeringud juhataja Kaido Jõeleht, Trading House Scandinavia AB juhatuse esimees Peter-Kalev Hunt ja Ekspress Grupi nõukogu liige Hans H. Luik.

Eesti äridelegatsioon osaleb koos Partsiga ka Astana majandusfoorumil.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077