Autor: Tanel Raig • 23. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Esimene uus reisirong tuleb liinile juunis

Alates juunist hakkab Tallinna ja Keila vahet reisijaid vedama esimene uus rong Stadler FLIRT, kirjutab Eesti Päevaleht.

Stadler FLIRT numbriga 1402 on esimesi uusi elektrironge, mis Eesti rööbasteedel sõidab. Praegu rongi veel testitakse, kuid juunist asub rong tööle Tallinn-Keila liinil. Kui praeguste rongide tippkiirus on 130 km/h, siis uus rong arendab kiirust kuni 160 km/h.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077