Tanel Raig • 5. aprill 2013
Jaga lugu:

EVR Cargo jagas eksemafirmaga töötajaid ja lõi uued üksused

AS EVR Cargo viis märtsis läbi struktuurimuutused, mille käigus siirdus senine mahukaupade äriüksuse juht Toomas Uiboupin tööle Eesti Raudteesse ja EVR Cargos loodi kaks uut äriüksust.

EVR Cargo põhjendab muutusi vajadusega tagada ettevõttele pandud eesmärkide efektiivne täitmine. Selleks loodi ettevõttes kommertsteenistus, mis ühendab senised mahukaupade ja konteinerkaupade äriüksused. Senine mahukaupade äriüksuse juht Toomas Uiboupin siirdus tööle AS-i Eesti Raudtee ja kommertsteenistuse direktori ülesandeid asus märtsi algusest täitma Janek Ojamäe.

Kommertsteenistus korraldab ettevõtte müügiteenuseid, vastutab kliendi koostöölepingute sõlmimise eest, töötab välja tariifid, korraldab veoeeskirjaga seotud veotingimuste väljatöötamist ja vastavate tingimuste täitmise kontrolli, teostab kliendi pretensioonide lahendamist ning koordineerib ettevõtte turundustegevusi.

Lisaks moodustati ettevõttes hankeosakond, mille ülesandeks on hangete korraldamine ja mittevajalike varade müük. Osakonna vastutusvaldkonda kuulub kinnisvara ja tehniliste valvesüsteemide haldamine, transpordi korraldamine ning keskkonnakaitse. Hankeosakonna juhatajaks on Andrus Annuk.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee