Autor: Tanel Raig • 5. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EVR Cargo jagas eksemafirmaga töötajaid ja lõi uued üksused

AS EVR Cargo viis märtsis läbi struktuurimuutused, mille käigus siirdus senine mahukaupade äriüksuse juht Toomas Uiboupin tööle Eesti Raudteesse ja EVR Cargos loodi kaks uut äriüksust.

EVR Cargo põhjendab muutusi vajadusega tagada ettevõttele pandud eesmärkide efektiivne täitmine. Selleks loodi ettevõttes kommertsteenistus, mis ühendab senised mahukaupade ja konteinerkaupade äriüksused. Senine mahukaupade äriüksuse juht Toomas Uiboupin siirdus tööle AS-i Eesti Raudtee ja kommertsteenistuse direktori ülesandeid asus märtsi algusest täitma Janek Ojamäe.

Kommertsteenistus korraldab ettevõtte müügiteenuseid, vastutab kliendi koostöölepingute sõlmimise eest, töötab välja tariifid, korraldab veoeeskirjaga seotud veotingimuste väljatöötamist ja vastavate tingimuste täitmise kontrolli, teostab kliendi pretensioonide lahendamist ning koordineerib ettevõtte turundustegevusi.

Lisaks moodustati ettevõttes hankeosakond, mille ülesandeks on hangete korraldamine ja mittevajalike varade müük. Osakonna vastutusvaldkonda kuulub kinnisvara ja tehniliste valvesüsteemide haldamine, transpordi korraldamine ning keskkonnakaitse. Hankeosakonna juhatajaks on Andrus Annuk.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077