Autor: Tanel Raig • 19. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: Volvo avas Tartus kaks korda suurema esinduse

Volvo avas jaanuari lõpus Tartus uue veokite esinduse, mis on teenindusvõimsuselt poole suurem ja pindalalt kaks korda suurem kui varasem esindus.

Tartu esindus on Volvo Truck Corporationi üks edukamaid kogu Kesk- ja Ida-Euroopas, mistõttu võeti ka esinduse laiendamine suurelt ette. Laienemise käigus kasvas keskus 595 ruutmeetri võrra 1372  ruutmeetrile. Peamiselt laiendati hooldus- ja remondikeskust, kus varasema kahe teenindusliini asemel on kolm, lisaks on uues keskuses veokite pesula. Laienemisega kasvab ka keskuse töötajate arv – senise 11 töötaja asemel asub uues keskuses tööle 18 inimest. Laienemise investeeringu maht on 800 000 eurot. Laiendatud veokite keskus on ehitatud vastavalt Volvo juhenditele ja standarditele. Sealhulgas on arvesse võetud Volvo rangeid keskkonnahoiunõudeid - näiteks viidi kogu esindus üle LED-valgustitele ning tulevikus on plaan võtta kasutusele päikesepaneelid.

Volvo Tartu esindus
Autor: Volvo Estonia
Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077