Autor: Tanel Raig • 6. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Logistikatudengid korraldavad seminari personaliriskidest

Tallinna Tehnikakõrgkooli logistikatudengite korraldatav traditsiooniline Logistikaseminar toimub tänavu 21.-22. märtsini Haapsalus.

14. korda korraldatava Logistikaseminari teema on tänavu „Varjatud riskid – Face the Risks”. Seminaril käsitletakse personali- ning integratsiooniriske. Esmakordselt ürituse ajaloos jagunetakse pärast sissejuhatavat osa kahte gruppi ning toimub üheaegselt kaks seminari. Lisaks eriala spetsialistide ettekannete kuulamisele on võimalik osaleda ka töögruppides. Esimese päeva õhtul on kavas ka meelelahutusüritused.

Teisele päevale on planeeritud külastused lähiümbruses asuvatesse

ettevõtetesse.

Logistikaeminarile on oodatud valdkonnas töötavad ja õppivad inimesed ja teised teemast huvitatud. Lisainfot seminari kava kohta leiab kodulehelt www.logistikaseminar.ee

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077