Ave Lepik • 11. jaanuar 2013
Jaga lugu:

Bussireisijate arv kasvu teel

Bussiettevõtte SEBE kaugliinibussid teenindasid eelmisel aastal üle 2,2 miljoni reisija. Sarnaselt varasematele aastatele näitas reisijate arv tõusu kõikidel põhilistel suundadel, kasvades 2011. aastaga võrreldes ligi neli protsenti.

Kõige enam kasvas reisijate arv Tartu, Narva ja Võru suunal, kus reisijaid oli aasta varasemaga võrreldes ligi viis protsenti enam.

“Eesti inimesed hindavad oma sõidueelistustes aina enam mugavat ja kvaliteetset bussiteenust,” lausus ASi SEBE juhatuse esimees Kuldar Väärsi. "Selge näide on Tallinna-Tartu liin, kus uued ülimugavad bussid said tõukeks jätkuvale reisijate arvu kasvule.“

AS SEBE on sajaprotsendiliselt Eesti erakapitalile põhinevasse Mootor Gruppi kuuluv ettevõte, kelle põhitegevusalad on reisijatevedu ja busside remont. Ettevõte pakub tööd ligi 600 inimesele, bussipargis on ligi 300 bussi. Kaugliinidel teenindatakse reisijaid enam kui 180 väljumisel päevas.  Lisaks teenindab ettevõte ka Ida-Viru ja Võru maakonnaliine ning Tartu linnaliine.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee