Autor: Ave Lepik • 11. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bussireisijate arv kasvu teel

Bussiettevõtte SEBE kaugliinibussid teenindasid eelmisel aastal üle 2,2 miljoni reisija. Sarnaselt varasematele aastatele näitas reisijate arv tõusu kõikidel põhilistel suundadel, kasvades 2011. aastaga võrreldes ligi neli protsenti.

Kõige enam kasvas reisijate arv Tartu, Narva ja Võru suunal, kus reisijaid oli aasta varasemaga võrreldes ligi viis protsenti enam.

“Eesti inimesed hindavad oma sõidueelistustes aina enam mugavat ja kvaliteetset bussiteenust,” lausus ASi SEBE juhatuse esimees Kuldar Väärsi. "Selge näide on Tallinna-Tartu liin, kus uued ülimugavad bussid said tõukeks jätkuvale reisijate arvu kasvule.“

AS SEBE on sajaprotsendiliselt Eesti erakapitalile põhinevasse Mootor Gruppi kuuluv ettevõte, kelle põhitegevusalad on reisijatevedu ja busside remont. Ettevõte pakub tööd ligi 600 inimesele, bussipargis on ligi 300 bussi. Kaugliinidel teenindatakse reisijaid enam kui 180 väljumisel päevas.  Lisaks teenindab ettevõte ka Ida-Viru ja Võru maakonnaliine ning Tartu linnaliine.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077