Autor: Raigo Neudorf • 13. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air tühistas täna hommikul mitu lendu

Estonian Air tühistas täna hommikul kell 7.35 Tallinnast Vilniusesse väljuma pidanud lennu.

Tallinna Lennujaama veebiküljelt selgus, et nimetatud lend polnud ainus, mille Estonian Air täna hommikul tühistas.

Lisaks oli tühistatud Tartu-Tallinna lend, mis pidi saabuma Tallinna kell 6.40, kella 10.45ks Peterburist Tallinna saabuma pidanud lend ja kella 10.55ks Vilniusest Tallinna saabuma pidanud lend.Tallinnast väljuvatest lendudest oli tühistatud veel aga Peterburi lend, mis pidi ajagraafiku kohaselt väljuma kell 8.00.Estonian Airiga hommikul Vilniusesse sõitma pidanud inimese sõnul põhjendas lennufirma lennu ärajätmist tehniliste probleemidega.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077