Autor: Tanel Raig • 30. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tuisk takistab postisaadetisi

Eesti Post annab teada, et tugev tuisk ja rasked teeolud põhjustavad postisaadetiste hilinemist.

Tõrkeid ning viivitusi postisaadetiste edastamisel võib esineda üle riigi. Logistika- ja postiettevõte loodab mõistvale suhtumisele ja vabandab võimalike ebameeldivuste pärast ning lubab, et teeb omalt poolt kõik, et saadetised kiiresti kätte toimetada.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077