Autor: Logistikauudised.ee • 31. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Parts: tänased otsused on vahepeatus

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts ütles intervjuus Kuku raadiole, et soovib mõnede nõukogu liikmete jätkamist järjepidevuse huvides.

„Finantstulemused selgelt ei rahulda, on viimane aeg teha muutused ettevõtte juhtimises. Nõukogu tervikuna astub tagasi. Aktsionäride esindajana mina ja rahandusministeerium vajame aega uue nõukogu komplekteerimiseks,“ sõnas Parts lisades, et mõni nõukogu liige peaks jätkama järjepidavuse huvides.

Loe edasi aripaev.ee leheküljelt.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077