Autor: Logistikauudised.ee • 31. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Oliver Kruuda lennufirma sai trahvi

Saare maavalitsus määras liini Kuressaare–Tallinn teenindavale Oliver Kruuda osalusega lennukompaniile Avies 1334 eurot leppetrahvi, kuna firma muutis lennugraafikut lepingupartnerit sellest teavitamata.

 Maavalitsus sai väidetavalt lennupargi tehnilistest probleemidest tingitud lennugraafiku muutmisest 17.-19. oktoobril teada 16. oktoobril, kuigi Aviesi ja maavalitsuse lepingu järgi on vedaja kohustatud järgima kinnitatud graafikut, kirjutas Saarte Hääl.

Loe edasi aripaev.ee leheküljelt.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077