Autor: Tanel Raig • 22. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SAS võtab tütarfirmalt Blue1 äritegevuse vastutuse

Lennufirma SAS võtab alates 1. novembrist Soomes üle oma tütarfirmalt Blue1 äritegevuse vastutuse.

Blue1 muudetakse ümber lennuliine teenindavaks firmaks, et rahuldada SAS’i ühenduslendude vajadusi. „Soome on meie suuruselt neljas Põhjamaade koduturg ning oleme enda tegevusi restruktureerinud selle aasta algusest,“ ütles lennufirma SAS’i müügitegevuse asepresident Joakim Landholm.

Tegevuse ümberkorraldamine toimub vastavalt SAS’i 4Excellence strateegiale. Blue1 tegevjuhi Janne Hattula kinnitusel jätkab Blue1 opereerimist oma senistel liinidel SASi jaoks.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077