Autor: Kristi Malmberg • 10. september 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallink sai Kesk- ja Ida-Euroopa edukaima ettevõtte auhinna

Audiitorfirma Deloitte`i poolt koostatava Kesk- ja Ida-Euroopa ettevõtete edetabelis tänavu 162. koha saavutanud Tallink Grupp hinnati antud piirkonna 2011. aasta kolme kõige edukama firma hulka, teatas ettevõte.

Deloitte`ja Rzeczpospolita koostöös koostatavasse edukuse edetabelisse valiti 500-st Kesk-ja Ida-Euroopa edetabelisse jõudnud ettevõttest esialgu välja 30, millest omakorda selgusid kolm parimat. Kolmeks 2011. aasta edukaimaks ettevõtteks Kesk- ja Ida-Euroopa majandusmaastikul hinnati AS Tallink Grupp, Poola päritolu vase- ja hõbedatootja KGHM Polska Miedz ja tarkvarafirma Asseco Group.

Tallink Grupi juhatuse aseesimehe Andres Hundi hinnangul on tegu suure tunnustusega, sest valik tehti edetabeli 500 ettevõtte hulgast. „On hea tõdeda, et kuigi mahtude poolest me esikümnesse ei mahu, siis majandustegevuse edukust hinnatakse esikolmiku vääriliselt,“  märkis Hunt.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077