Autor: Tanel Raig • 9. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maailma suurimaid purjelaevu külastas Tallinna Sadamat

Tallinna Vanasadama kruiisikai ääres seisis täna tavapäraste suurte kruiisilaevade kõrval ka maailma üks suurimaid purjelaevu Wind Surf.

Hiiglaslik Läänemere kruiisil viibiv purjejaht tõi oma pardal Tallinnasse 300 külalist. Seitsmetekilisel alusel on pikkust 187 m, viis 50 m kõrgust masti ning 156 luksuskajutit. Laev seilab Bahama lipu all.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077