Autor: Tanel Raig • 7. veebruar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reisijate vähesus teeb Tartu lennujaamale muret

Jaanuaris jäi Tartu–Helsingi liinil lendajate arv eelmise kuuga üsna samale tasemele, Tartust Tallinna lendajate arv kahanes. Kasvu asemel paigal püsiv või liiniti isegi vähenev reisijate arv teeb lennujaama murelikuks, kirutas Tartu Postimees.

"Tubli kolme, koolipoisi hinde võiks panna jaanuari tulemustele,» ütles ASi Tallinna Lennujaam regionaalsete lennujaamade direktor ja Tartu lennujaama juhataja kohusetäitja Andres Taimla. «Kasvu pole – selle pärast ei saa nelja või viit hindeks panna," lisas ta.

Tartu ja Tallinna vahet lendajaid oli jaanuaris 448 – seda on ligi saja võrra vähem kui detsembris, kui sel liinil lendas 537 reisijat.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077