Autor: Tanel Raig • 6. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Raudtee investeerib 74,3 miljonit eurot

Eesti Raudtee 2012. aasta eelarve järgi investeerib raudteefirma tänavu 74,3 miljonit eurot.

Investeeringutest 36,3 miljonit eurot kaasfinantseerivad Euroopa Liidu tõukefondid. Suurimad investeerimisprojektid on Tallinn-Paldiski, Keila-Riisipere raudteelõigu rekonstrueerimine, reisiplatvormide üleviimine eurokõrgusele ja kontaktvõrgu renoveerimine ja vagunite soetamine.

Müügituluks on Eesti Raudtee tänavu prognoosinud 108,6 miljonit eurot. Puhaskasumit loodab ettevõte teenida 7,4 miljonit eurot. Eesti Raudtee infrastruktuuril veetava kauba mahu prognoos on 25,9 miljonit tonni.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077