Jaana Pikalev • 21 detsember 2011

Viking Line avas Tallinnas oma esimese müügiesinduse

Viking Line avas esmaspäeval Eesti esimese müügiesinduse, millega tähistab oma 16. tegutsemisaastat Eesti turul. Uus müügiesindus Tallinnas, Hobujaama ärimajas on Viking Line’i jaoks oma interaktiivsuse tõttu ainulaadne terves Põhjamaade regioonis.

„Uue kesklinnas asuva müügiesinduse peamine eesmärk on tulla kliendile lähemale ja tõsta klienditeeninduse taset,“ ütles Viking Line Eesti tegevjuht Inno Borodenko. „Ühtlasi pakume võimalust saada põhjalikku ülevaadet meie teenustest ja toodetest läbi müügisaalis olevate interaktiivsete lahenduste,“ selgitas Borodenko.

 

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150