Autor: Jaana Pikalev • 21. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viking Line avas Tallinnas oma esimese müügiesinduse

Viking Line avas esmaspäeval Eesti esimese müügiesinduse, millega tähistab oma 16. tegutsemisaastat Eesti turul. Uus müügiesindus Tallinnas, Hobujaama ärimajas on Viking Line’i jaoks oma interaktiivsuse tõttu ainulaadne terves Põhjamaade regioonis.

„Uue kesklinnas asuva müügiesinduse peamine eesmärk on tulla kliendile lähemale ja tõsta klienditeeninduse taset,“ ütles Viking Line Eesti tegevjuht Inno Borodenko. „Ühtlasi pakume võimalust saada põhjalikku ülevaadet meie teenustest ja toodetest läbi müügisaalis olevate interaktiivsete lahenduste,“ selgitas Borodenko.

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077