Jaana Pikalev • 16 detsember 2011

Estonian Air sai kolmanda uue põlvkonna lennuki

Eile õhtul andis lennukitootja Bombardier Aerospace Kanadas Estonian Airile üle kolmanda uue põlvkonna CRJ900 NextGen reisilennuki. Lennuk jõuab üle Atlandi ookeani Eestisse täna varahommikul ning teeb 18. detsembril oma esimese regulaarlennu Tallinna-Kopenhaageni liinil.

Lisaks Boeing 737 ja Saab 340 lennukitele teenindab Estonian Air hetkel lende kahe CRJ NextGen lennukiga. Estonian Air tellis Kanada lennukitootjalt ühtekokku kolm uut CRJ900 NextGen lennukit, millest kaks esimest tarniti Eestisse käesoleva aasta jaanuaris.

Estonian Air peab läbirääkimisi täiendavate uue generatsiooni lennukite soetamiseks, et teenindada 2012. aasta suvel lende juba seitsme uue generatsiooni lennukiga.

Vahetades välja Boeing 737-mudelid uue generatsiooni lennukite vastu, saab Estonian Air suurendada lendude arvu, avada uusi sihtkohti ja pakkuda vähemalt kahte edasi-tagasi lendu päevas Euroopa tähtsamatesse linnadesse.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistika.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150