Autor: Jaana Pikalev • 6. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Autojuhtidele: muutus autojuhi tunnistuse taotlemise kord

Vastavalt Euroopa Parlamendi ja Nõukogu määrusele muutus alates 04.12.2011 autojuhi tunnistuse taotlemise ja väljaandmise kord.

Dokumente väljastatakse jätkuvalt nii ERAA Tallinna kontoris ja kõigis filiaalides. Uuendusena väljastame lisaks originaalile ka autojuhi tunnistuse kinnitatud ärakirja. Autojuhi tunnistuse originaal peab olema autos autojuhil kaasas, kinnitatud ärakiri aga ettevõtte kontoris.

Alates 04.12.2011 ei ole vaja autojuhi tunnistustust isikutel, kes omavad kolmanda riigi (mitte-EL riigi) kodakondsust ning kellele on Euroopa Liidu riigis välja antud pikaajalise elaniku elamisluba.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077