Jaana Pikalev • 29. november 2011
Jaga lugu:

E-laevapileti ostmine läheb üleöö võimalusterohkemaks

Sel reedel käivituv Väinamere Liinide uus e-pileti ostukeskkond annab pileti ostmisel ja hilisemal muutmisel mitmeid uusi võimalusi.

AS-i Väinamere Liinid teenindusjuht Anu Hiiuväin tõdes Saarte Häälega kõneledes, et Saaremaa Laevakompanii uute laevade tulek andis täiesti uue hoo kogu teenuse edendamiseks. Nii käivitatigi Väinamere Liinide ja Tuule piletikeskuse koostöös e-pileti ostukeskkond ning e-sadama läbipääsu- ja laadimissüsteem.

Järgmise etapina vahetatakse laevaliiklust teenindav piletimüügi- ja aruandluse süsteem Hiiuväina sõnul välja kaasaegsema vastu, kuna senine pärineb aastast 1994.  Suurem muutus toimub nn tagatoas – kassa, aruandlus, kliendilepingute haldus –, välja paistab ainult täiesti uue näo ja sisuga veebileht.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee