Autor: Jaana Pikalev • 28. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tormi tõttu Saare- ja Hiiumaa vahel praamiliiklus seiskunud

Tormi tõttu ei sõida täna Väinamere Liinid OÜ praamid Saaremaa ja Hiiumaavahelisel liinil.

Ettevõtte veebilehe informatsiooni kohaselt ei toimu täna suure tuule tõttu praamide väljumisi Sõru-Triigi üleveol. Muudatusi on ka Mandri ja Hiiumaa laevaliikluses. Teate kohaselt väljub parvlaev saaremaa Heltermaalt kell 10.30 ja parvlaev Hiiumaa Rohukülast samuti 10.30.

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077