Autor: Jaana Pikalev • 25. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vene turistide tulv lisab lende Tallinna–Moskva liinil

Tulenevalt suurest nõudlusest eelseisvate pühade ajal teeb Estonian Air aastavahetusel ja tuleva aasta jaanuari esimesel nädalal Tallinna–Moskva liinil kuus edasi-tagasi lisalendu.

“Traditsiooniliselt on Vene turistide huvi Eestit aastavahetuse perioodil külastada suur, mistõttu oleme otsustanud lisalende nimetatud liinil ka pakkuda,” lausus Rauno Parras, Estonian Airi kommertsjuht. „Eesti on jätkuvalt põnev ja atraktiivne sihtkoht Venemaa elanike seas ning vastavalt statistikaameti andmetele kasvas turism absoluutarvudes kõige rohkem Venemaalt, mis kajastub ka meie Tallinna-Moskva lennuliini arengutes” lisas Parras. 

Estonian Air lendab Moskvasse Šeremetjevo lennujaama koodijagamise alusel koostöös lennufirmaga Aeroflot.

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077