Autor: Logistikauudised.ee • 25. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saabi fännid võtsid üle General Motorsi konto Facebookis

Ustavad Saabi fännid üle maailma okupeerisid General Motorsi(GM) fännilehekülje Facebookis, kirjutas autouudisteportaal Whatcar. 

GMi fännilehekülg Näoraamatus on täitunud ohtrate piltidega Saabi erinevatest mudelitest ning hüüdlausetega „Let Saab go!“ ehk „Laske Saabil minna!“.

Neid on ärritanud, et General Motors takistab Saabi üleminekut hiinlaste kätte.  Nimelt teatas GM novembri alguses, et nad ei saa mitte kuidagi toetada Saabi üleminekut Pang Da Automobile Trade Co ja Zhejiang Youngman Lotus Automobile Co omandusse, kuna Saabis on jätkuvalt arvestatav osa General Motorsile kuuluvat „intellektuaalset omandit.“

GMi pressiesindaja Jim Cain nentis, et tehing võib negatiivselt mõjutada GMi ärihuve nii Hiinas kui ka kogu maailmas, ning teatas, et GM pole nõus Saabi vanade koosteliinide üleviimisega Rootsist Hiinasse.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077