Autor: Kadrin Karner • 16. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sakkov: flirdime turistide nimel kõikidega

Tallinna Lennujaama turundusjuht Erik Sakkov ütles, et kümne aastaga on plaanis kasvatada tänane 1,9-miljoniline turistide arv Tallinna lennujaamas viiele miljonile.

"Hetkel üritame avada aga kõiki uksi ja flirdime kõikidega, et saada uusi lennufirmasid ja turiste Tallinna," sõnas Sakkov.

"Hetkel on meil plaanis pikendada olemas olevat lennurada Tallinna lennuväljal veel 700 meetri võrra ning siis on Tallinna lennuvälja maandumis- ja tõusurada oma õiges pikkuses. Lisaks ehitame juurde veel ruleerimisradu, ehitame "kastiküla" asemele kaubaladusid ning tõenäoliselt laiendame tugevalt ka terminali ennast, et viia saabuvad lennud lennujaama esimesele korrusele ning väljuvatele lendudele jätta nii öelda teine korrus," rääkis Sakkov lisades, et odavlennufirmadele tahetakse teha täiesti oma terminal.

Tallinna Lennujaam saab võtta oma täispikkuses vastu kõiki lennukitüüpi kuni tüübini F ehk siis kuni Airbus 380-ni.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077