Autor: Kadrin Karner • 9. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuressaarde lendamist vähendas Estonian Airi kõrgem pileti hind

Septembri lõpul hõrendatud Tallinna–Kuressaare lennugraafik ning vahetult enne seda kehtima hakanud kõrgem piletihind on reisijate arvu paraku kahandanud.

Saare maavalitsuse transpordinõunik Taavi Kurisoo ütles Saarte Häälele, et Tallinna–Kuressaare–Tallinna lennuliinil tehti tänavu oktoobris 29 lendu ja reisijaid oli 829 ehk keskmine täituvus 43%. Mullu oktoobris tehti liinil 34 lendu ja veeti 1175 reisijat (täituvus 52%).

“Loomulikult ei ole me praeguse olukorraga rahul ning otsime koos majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ja AS-iga Estonian Air võimalusi järgmise aasta lennugraafiku tihendamiseks,” kinnitas Kurisoo.

Lennufirma PR-direktor Ilona Eskelinen tunnistas, et kuna reisijate arvu langus oli tänavu septembris võrreldes eelmise aastaga mõnevõrra suurem, siis oli üks peamisi tegureid, mis septembri tulemust mõjutas, piletihinna tõus.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077