Kadrin Karner • 9. november 2011
Jaga lugu:

Kuressaarde lendamist vähendas Estonian Airi kõrgem pileti hind

Septembri lõpul hõrendatud Tallinna–Kuressaare lennugraafik ning vahetult enne seda kehtima hakanud kõrgem piletihind on reisijate arvu paraku kahandanud.

Saare maavalitsuse transpordinõunik Taavi Kurisoo ütles Saarte Häälele, et Tallinna–Kuressaare–Tallinna lennuliinil tehti tänavu oktoobris 29 lendu ja reisijaid oli 829 ehk keskmine täituvus 43%. Mullu oktoobris tehti liinil 34 lendu ja veeti 1175 reisijat (täituvus 52%).

“Loomulikult ei ole me praeguse olukorraga rahul ning otsime koos majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ja AS-iga Estonian Air võimalusi järgmise aasta lennugraafiku tihendamiseks,” kinnitas Kurisoo.

Lennufirma PR-direktor Ilona Eskelinen tunnistas, et kuna reisijate arvu langus oli tänavu septembris võrreldes eelmise aastaga mõnevõrra suurem, siis oli üks peamisi tegureid, mis septembri tulemust mõjutas, piletihinna tõus.

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee