Jaana Pikalev • 3. november 2011
Jaga lugu:

Parts ja Taskila valitsuse ees lennufirma strateegiaga

Majandusminister Juha Parts ja ASi Estonian Air juhatuse esimees Tero Taskila tutvustavad Vabariigi Valitsusele lennufirma kasvustrateegiat ning lähiaastate investeerimisvajadusi.

Estonian Airi põhieesmärk on olla õhusillaks Eesti ja muu maailma vahel, pakkudes paremaid lennuühendusi Eestist ja Eestisse lendamisel ning suurendades seeläbi riigi rahvusvahelist konkurentsivõimet.

Keskpikas perspektiivis keskendub Estonian Air kasvule ja ettevõtte efektiivsuse suurendamisele, et saavutada kindel positsioon Euroopa, Skandinaavia ja Baltikumi turgudel. Pikas perspektiivis kaalub Estonian Air võimalusi kasutada Eesti geograafilise asukoha eeliseid, et koostöös rahvusvaheliste lennufirmadega pakkuda muuhulgas ka pikamaalende teistele mandritele.

Eesti Vabariik võttis ASi Estonian Air omanikuna aktiivse rolli 2010. aastal, mil alates novembrist ollakse ettevõttes 90 protsendi aktsiate omanik. Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi esitatud tellimus uuele nõukogule, oli välja töötada ettevõtte tulevikustrateegia, mis aitaks kaasa kahe põhilise eesmärgi saavutamisele - pakkuda Tallinnast tihedaid ühendusi Euroopa olulisematesse ärikeskustesse ja tagada ettevõtte jätkusuutlik kasumlikkus.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee