Autor: Jaana Pikalev • 26. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riia uduäpardus võib täna korduda

Riia lennujaam oli sunnitud eile 34 lendu tühistama, sest lennujaama kohal hõljus tihe udu. Ehkki hetkel saabuvad ja väljuvad lennud tõrgeteta, võib lennujaama informatsiooni kohaselt nähtavus täna jälle halveneda.

Eilse tiheda udu tõttu Riia lennuväljal jäi ära 17 väljuvat ning 17 sissetulevat lendu ütles lennujaama pressiesindaja Sarmite Buka-Briljonka uudisteportaalile Nozare.lv. Lisaks nihkus graafikus edasi tosin sissetulevat ja väljuvat lendu.

Hetkel on ilmastikuolud normaliseerunud ning lennud saabuvad ja väljuvad vastavalt graafikule.  Sellegipoolest on lennujaam andnud hoiatuse, et täna õhtul peale kella 22 võib nähtavus jällegi halveneda. Seetõttu soovitatakse lennureisijatel jälgida operatiivset infot lennufirmade väljumiste kohta kodulehelt. 

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077