Autor: Rivo Sarapik • 19. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ekspert: naastrehve ei tohiks keelustada

Rehviekspert Toomas Lambini hinnangul ei tohiks Eestis naastrehvide kasutamist keelustada, kuna talvel ei saa nendeta eriti maal kuidagi läbi.

Toomas Lambin väitis ETV saates "Terevisioon", et naastrehve ära keelata ei ole Eestis mõtet. "Meie talvedel on igasugust ilma. On seda üritatud Leedus keelustada, Soome on palju arenenum, aga ikka võib seal naastrehviga sõita," rääkis Lambin.

"Need, kes sõidavad palju talvel lahtiajamata või kehvasti lahtiaetud maateedel, võib-olla neil on seal õigem kasutada naastrehve. Meie riik võib-olla ei suuda maal teid väga hästi korras hoida, teedele tekib kiilasjää - seal on kindlasti naastu eelised tuntavad," kinnitas ta.

Kui aga peamiselt liigelda linnas või peab autoga tihti sõitma kaugemale kui Leetu või Rootsi, kus ei tohi naastrehve kasutada, peaks Lambini soovitusel kasutama lamellrehve.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077