Autor: Jaana Pikalev • 13. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ansip ei poolda tasulist teelõiku Tallinn-Tartu maanteel

Peaminister Andrus Ansip avaldas arvamust, et Tallinna-Tartu maantee rekonstrueerimine tasub ennast ära ka siis, kui see ehitatakse maksumaksja raha eest ning ühegi teelõigu kasutamise eest maksu võtma ei hakata, küll aga tuleb Eestil muuta teedehituse praktikat.

„Ma olen skeptiline tasulise teelõigu ehitamise osas,“ ütles peaminister täna valitsuse pressikonverentsil. Tema sõnul on Eesti nii väike, et ühe teelõigu eest maksu koguda ei oleks õige, kuid samas möönis ta, et Euroopas on paraku teistsugused trendid, vahendas Delfi.

„Ilmselt maksab maksumaksja selle tee kinni riigieelarvest,“ ütles ta.

Ansip avaldas lootust, et tee valmib mitte küll selle valitsuse tegevuse jooksul, aga vähemalt alustatakse teeehitust selle valitsuse tegevuse ajal.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077