Autor: Jaana Pikalev • 11. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Scania vähendab tootmist Euroopas

Veokitootja Scania tahab vähendada tootmist Euroopas alates novembrist, et reageerida vähenevale nõudlusele turgudel.

 Ettevõtte teatel on mitmete valitsuste rahalised probleemid nii Euroopas kui ka USAs hakanud mõjutama majandustegevust ning viinud kliendid tarbimiskartusele, vahendas Logistics Manager

"Tootmise vähendamine on Euroopa majanduskasvu pidurdumise küsimus, samuti ka reaktsioon vähenenud tellimustele Lähis-Idast," ütles Scania müügi ja turunudse eest vastutav ettevõtte asepresident Martin Lundstedt. 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077