Autor: Jaana Pikalev • 11. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Poola raudteeoperaator silmitsi ajaloo parima tulemusega

Poola raudtee kaubaveo operaator PKP Cargo prognooside kohaselt lõppeb ettevõttele käesolev aasta ajaloo parimate finantstulemustega.

Poola riigile kuuluva ettevõtte selle aasta kaheksa kuu kasum ulatus 40 miljoni euroni. Viimati olid ettevõttel nii edukad kaheksa aastat 2002. aastal, kui firma kasum ulatus 35 miljoni euroni, vahendas IFW.

"Täna võime kindlalt öelda, et firma lõpetab käesoleva aasta parimate majandustulemustega terve eksisteerimise vältel," ütles PKP Cargo tegevjuht Wojciech Balczun. Ta lisas, et ettevõttele on edu toonud restruktureerimine ning kulude kärpimise kava, mis on ülidselt ettevõtte efektiivsust tõstnud.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077