Autor: Jaana Pikalev • 7. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kühne+Nagel hakkas esimesena kaupu jälgima ka iPhone`iga

Et kaasas käia maailma trendidega arendas Kühne+Nageli kontsern välja KN Login rakenduse iPhone mobiiltelefonidele, mis annab kliendile võimaluse jälgida läbi mobiiltelefoni saadetise asukohta tarneahelas.

„Äritegevus muutub üha enam mobiilseks. Töötajad on palju liikvel ning vajavad lahendusi, mis ei seoks neid töökohaga vaid võimaldaksid tööd teha ka liikvel olles“ selgitas uut trendi Kühne+Nagel AS juhatuse liige Priit Põldar.

Uue rakenduse näol on kliendil võimalik saada infot oma saadetise kohta isegi siis kui tal ei ole võimalik logistikafirma töötajatega kontakti saada. "Arendatud lahendus võimaldab meil kohaneda ärilahenduste kiire arenguga“ ütles Põldar.

Rakenduses nähtuv info vastab kauba tegelikule staatusele ning kajastab kõiki saadetisega toimuvaid muudatusi koheselt süsteemis. Kõikvõimalike  probleemide puhul, näiteks kauba transporti takistavad ilmastikuolud ja streigid, kuvatakse süsteemi koheselt vastav teade.

KN Login on Kühne+Nageli poolt arendatud maailmas esimene rakendus iPhone mobiiltelefonidele, millega on võimalik kaupu jälgida reaalajas. Rakendus on kasutatav ka Apple iPod-touch seadmetes. Rakenduse saab alla laadida Apple e-poest tasuta inglise, saksa ja prantsuse keeles.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077