Autor: Jaana Pikalev • 4. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Flicki viimnepäev: airBalticule määratakse ajutine juht

Läti peaminister Valdis Dombrovskis ütles riigitelevisioonile, et airbalticule määratakse täna ajutine juhatuse esimees.

Peaministri sõnul tuleb ajutine juht lennukompanii seest, vahendas Delfi. Hiljem nimetatakse juhatuse esimeheks lennundusekspert, kellel on rahvusvaheline kogemus.

Dombrovskise sõnul tegeleb hetkel transpordiministeerium koostöös nii justiits- kui rahandusministeeriumiga ning konsultatsioonifirmaga Prudentia kandidaatide selekteerimisega.

Peaminister lisas, et airbalticu praegune juht Bertolt Flick jääb oma ametikohast teisipäeval ilma. Dombrovskis vältis küsimust, kas Flick jääb Airbalticu aktsionäriks. Ta ütles vaid, et Flickil ei saa lennufirmas olema enam otsustavat rolli.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077