Autor: Jaana Pikalev • 3. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Logistikute jalgpalliturniiri pani kinni Ferroline Grupp

Laupäeval, 1. oktoobril, Kuusalu spordikeskuses toimunud logistikaettevõtete jalgpalliturniiri „€uroalus 2011“ võitis Ferroline Grupp OÜ, teise koha saavutas Ekso AS ja kolmandaks tuli HAVI Logistics OÜ esindusvõistkond.

Sügiseses päikesepaistes toimunud turniiril osales kokku kuus võistkonda: HAVI Logistics OÜ, Eesti Posti Spordiklubi, Ferroline Grupp OÜ, Ekso AS, LogistikaPluss ja Norma. „Kahjuks oli päris mitmeid viimase hetke äraütlemisi, potentsiaal on oluliselt suurem. Usutavasti suudaksime kvaliteetset korraldust ühe võistluspäeva jooksul pakkuda kuni 15 võistkonnale“ andis korraldaja mõista, et osalemisruumi jagub ka neile ettevõtetele, kes laupäeval sametiselt pehmele muruväljakule ei jõudnud.

Turniirisüsteem andis kõigile võistkondadele võimaluse üksteisega palliplatsil mõõtu võtta ja nagu juba mainitud, siis edukamaks osutus Ferroline Grupp OÜ esindusvõistkond, kes suutis alistada kõik vastased. Teise koha saavutanud Ekso AS teenis neli võitu ja ainus allajäämine numbritega 1:2 tuligi vastu võtta hilisemalt €uroaluse võitjalt. Kolm võitu teeninud HAVI Logistics saavutas kolmanda koha jättes Norma esinduse neljandaks, Eesti Posti Spordiklubi viiendaks ja LogistikaPlussi kuuendaks.

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077