Autor: Jaana Pikalev • 29. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

airBalticu aktsionärid said kokkuleppele aktsiakapitali suurendamise osas

airBalticu aktsionärid nõustuvad firmasse panema enam kui 150 miljonit eurot pärast üksikasjades kokkuleppimist, teatas ettevõte.

Täna leppisid Läti lennufirma airBaltic aktsionärid kokku, et 4. oktoobriks otsustatakse üksikasjade üle, mis lubavad kahel peamisel aktsionäril, Läti valitsusel ning Baltic Aviation Systemsil (BAS) süstida lennufirmasse enam kui 153 miljonit eurot lisakapitali.

Sel teisipäeval teatati, et Läti valitsus ning BAS jõudsid kokkuleppele ning süstivad mõlemad airBalticusse kapitali. Läti valitsus investeerib 81,9 miljonit eurot ning erainvestor BAS investeerib 71,1 miljonit eurot.

Tänane aktsionäride koosolek on ametlikul vaheajal ning jätkub 4. oktoobril, mil pärast aktsionäride nõusolekut tingimustega kinnitatakse kapitali suurendamine.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077