Autor: Jaana Pikalev • 28. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nädalalõpu praamipiletihind võib odavneda?

Homme kohtub Väinamere Liinide juhataja Urmas Treiel ministeeriumiga, et pidada läbirääkimisi piletihinna reformi lihtsustamisest ning ühtlasi on arutluse all nädalalõppudel seniajani kehtivat 1,5-kordne koefitsient, mida uute laevade tõttu pole enam vaja.

Mäletatavasti võeti 1,5 kordne koefitsent kasutusele laevade kõrge täituvuse tõttu, kuid peale uute laevade tulekut liinile ollakse olukorras, kus puudub vajadus reguleerida piletihinda täituvuse järgi, vahendas Saare maakonna leht Meie Maa.

 

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077