Jaana Pikalev • 31 august 2011
Jaga lugu:

Estonian Air avab lennuliini Jyväskylässe

25. märtsil 2012 avab Estonian Air otselennud Tallinna ja Jyväskylä vahel. Lennud hakkavad toimuma seitse korda nädalas: kord päevas tööpäeviti (esmaspäeviti, teisipäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti ja reedeti) ning kaks korda päevas pühapäeviti.

Estonian Airi lennugraafik Tallinna ja Jyväskylä vahel pakub häid lennuühendusi nii ärireisijatele kui ka puhkajatele. “Lennugraafik pakub klientidele häid lennuühendusi läbi Tallinna Estonian Airi sihtkohtadesse Skandinaavias, SRÜ, Beneluxi ja Balti riikides,“ lausus Tero Taskila, Estonian Airi president ja juhatuse esimees. “Jyväskylä-Tallinna lennuliini avamine on meie esimene samm Soome turule laienemisel,“ lisas Taskila.

“Jyväskylä on Soome üks olulisemaid linnaregioone. Lennureiside arvu jätkuv kasv annab meile positiivse signaali, et meie piirkond on atraktiivne ja pakub huvi. Meie rahvusvahelisel linnal on heameel tervitada uut vedajat,“ lausus Markku Andersson, Jyväskylä linnapea.

“Tervitame palavalt Estonian Airi! Uued ettevõtmised turismi ja äri valdkonnas on Kesk-Soomele olulised, tuues lennujaama piirkonda uut elu ja suurendades regiooni elanike lennuvõimalusi,“ lausus Ari Hiltunen, Jyväskylä Regionaalse Arengu Ettevõtte tegevjuht.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Hedi Meigas
Hedi MeigasSündmusedTel: 5384 5159hedi.meigas@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee