Autor: Jaana Pikalev • 22. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Bekkeri Sadam jõudis mullu kasumisse

Endel Sifile kuuluv OÜ Tallinna Bekkeri Sadam jõudis 2010. aastal 577 000 krooniga kasumisse, aasta varem oli ettevõte 8,8 miljoniga kahjumis.

Ettevõte märkis majandusaasta aruandes, et kasumi kujunemist mõjutas positiivses suunas sadama kulude vähenemine ning negatiivselt mõjutas tulemit aga muutunud turusituatsioon ning karmistunud konkurents sadamateenuste turul.

Ettevõtte mullune ärikasum oli 952 000 krooni, tunamullu oli ärikahjum 7,5 miljonit krooni, selgus majandusaasta aruandest.

Tallinna Bekkeri Sadama 2010. aasta müügitulu  kasvas tunamullusega võrreldes peaaegu 20% ja ulatus 38 miljoni kroonini.

Sadama kaubakäive kasvas mullu 105 000 tonni ehk 21,1 protsenti. Mullusest kaubakäibest moodustas 207 000 tonni ehk 34,5 protsenti eksport ja import 65,5 protsenti ehk 393 000 tonni. Eksporditi teravilja, puitbriketti, puidugraanuleid, saematerjali, ümarpuitu, puiduhaket ja küttepuid ning imporditi graniitkillustikku, sojašrotti, suhkrut, väetist ja metalltooteid.

OÜ Tallinna Bekkeri Sadam omanik on Endel Siff. Firma juhatuses on Marko Jürioja, Hans-Gustav Kruusel ja Harri Rästas.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077