Autor: Jaana Pikalev • 18. august 2011

Ventspilsi sadam alustas Saaremaa–Gotlandi liinikonkurssi

Ventspilsi vabasadam kuulutas välja konkursi, et leida operaator Ventspilsi–Saaremaa-Gotlandi laevaliinile.

Kuna see liin huvitab turiste eeskätt suvel, ei osanud sadama tegevjuht Imants Sarmulis ennustada, kas eraoperaatorid on huvitatud liini avamisest aasta lõpul. Ta lisas, et see ei ole väga kasumlik äri, kuna laevade tegevuskulud on suured, edastas Saarte Hääl.

Ventspilsi vabasadama projektijuht Marcis Neliuss ütles Saarte Häälele, et vabasadam töötab pidevalt uute laevaliinide loomise kallal ja loomulikult puudutab see ka Gotlandi ja Saaremaa liini. Siiski märkis Neliuss, et sel aastal neid liine ei avata.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077