Autor: Rivo Sarapik • 29. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Piletiraha varastanud bussijuht sai ametist priiks

AS Sebe lõpetas päevapealt töölepingu bussijuhiga, kes sõitjatele pileti pähe reisiaruandeid müüs.

Möödunud pühapäeval said mitu Kohtla-Nõmme – Iidla bussiliinil nr 43 sõitnud reisijat bussijuhilt tavapärase pileti asemel kummalise lipiku, mille ülaservas kiri “Reisi aruanne”. Liini teenindav AS Sebe algatas seesugust “piletit” nähes sisejuurdluse ning teatas üle-eile, et selle väljastanud bussijuht enam nende firmas ei tööta.

“Iga muu paberi väljastamine bussijuhi poolt sõitjale peale kehtiva sõidupileti on piletimüügieeskirjade rikkumine,” kinnitas Sebe turundusjuht Berit Osula. “Kõnealune bussijuht varastas ettekavatsetult piletitulu, tekitades sellega firmale kahju. Bussijuht tunnistas süü üles ning kirjutas lahkumisavalduse.”

Osula sõnul on bussifirma piletimüügi kontrollimise ja jälgimisega aastaid tegelenud ning tänu sellele on niisugused juhtumid erandlikud.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077