Autor: Jaana Pikalev • 12. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Helsinki lennujaam püstitas reisijaterekordi

Helsinki-Vantaa lennujaamas püstitati aasta alguses reisijaterekord, mille püstitamisel pani aluse kuni viiendiku võrra kasvanud siselendajate arv.

Jaanuarist kuni juuni lõpuni lendas läbi Vantaa lennujaama 7,3 miljonit reisijat, mis on kuni 18 protsenti enam kui eelmise aasta samal perioodil. Rahvusvahelisi lende tegi 5,9 miljonit reisijat, siselendudel aga sõitis 1,4 miljonit inimest, vahendas Delfi Kauppalehtit.

Lennujaama operaatorfirma turundusdirektor Kimmo Ruotsalainen ütles, et siseriikliku turismi on suurendanud odavate pakkumiste paljusus. Lisaks avasid vanad lennufirmad uusi marsruute ning juurde tuli kaks täiesti uut lendajat.

Lennujaam loodab, et reisijate arvud kasvavad ka uuel aastal, sest just siis avab Finnair oma uue liini Hiina.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077