Autor: Rivo Sarapik • 5. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Edelaraudtee: ebamugavuse kiuste reisitakse rongiga üha enam

Edelaraudtee teatas, et reisijate arv kasvas vaatamata mastaapsetele raudtee remonditöödele nii juunis kui poolaasta kokkuvõttes.

Tänavu juunis reisis Edelaraudtee rongidega 1,8% enam inimesi kui mais. Poolaasta kokkuvõttes teenindas Edelaraudtee 2,5% enam reisijaid, kui aasta tagasi samal ajal, teatas rongifirma.

Edelaraudtee müügijuht Annemari Oherdi ütles, et kui üldine rongireisijate statistika näitab mitmendat kuud langustrendi, siis Edelaraudtee on suutnud vaatamata suurtele raudtee remonditöödele püsida plusspoolel ning reisijate arvu kasvatada.

"Oleme ulatuslike raudtee remonditööde tingimustes panustanud varasemaga võrreldes kordades enam info edastamisse, kuid reisijate mõnetisest pahameelest ning rahulolematusest eriti pikemate marsruutide puhul pole me pääsenud,“ rääkis Oherd.

Esimese poolaasta kõige populaarsem suund oli Talinn-Türi-Viljandi liin, rohkem kui 308 000 reisijaga, järgnesid Tallinn-Tartu-Valga rohkem kui 283 000 reisijaga ning Tallinna-Rapla suund 92 000 reisijaga.

Selle aasta kuue kuuga sõitis Edelaraudtee rongidega 877 884 inimest.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077