Autor: Jaana Pikalev • 29. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air avab lennuliini Trondheimi

5. septembril 2011 avab Estonian Air otselennud Tallinna ja Trondheimi vahel. Estonian Airi lennugraafik pakub häid lennuühendusi nii ärireisijatele kui ka puhkajatele suuruselt kolmandasse Norra linna. 

“Estonian Air käivitas juuni alguses projekti “Minu Estonian Air”, et uurida inimeste soove ja mõtteid meie edasise strateegia ja lennuvõrgustiku kujundamisel. Väga paljud neist rõhutasid, et oluline on suurendada  otselennuühendusi Skandinaavia linnadega,” selgitas uue sihtkoha lisamise tagamaid Rauno Parras, Estonian Airi kommertsala asepresident. “Projekt “Minu Estonian Air“ annab meile väärtuslikku tagasisidet klientidelt, koostööpartneritelt ja oma töötajatelt ka teenuste ja brändi arendamise osas,“ lisas Parras.

Trondheim, mis oli kunagi Norra pealinn, asutati 997. aastal Norra kuningas Olav Tryggvason poolt. Linn on oluline piirkondlik kultuuri-, tööstus-, kaubandus-, haridus- ja teaduskeskus.

Estonian Airi lennud Trondheimi hakkavad toimuma viis korda nädalas esmaspäeviti, teisipäeviti, neljapäeviti, reedeti  ja pühapäeviti.

 

Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077