Jaana Pikalev • 27. juuni 2011
Jaga lugu:

Väinamere Liinid sõidutas rekordarv reisijaid saartele

Väinamere Liinide teatel oli jaanipühade aegne nõudlus rekordiliselt kõrge, 22. ja 23. juunil reisis Kuivastusse mullusest 25% rohkem sõidukeid ja Heltermaale 17% rohkem sõidukeid.

Väinamere Liinide teenindusjuht Anu Hiiuväin rääkis, et hüppeliselt kasvanud nõudlus tekitas sadamatesse küll mõnetunnised ootejärjekorrad, ent uue laevastiku mahutavus ja graafikute tihedus ei lasknud ooteaegadel pikaks kasvada, vahendas Meie Maa.  “Ooteaeg, mis oli kolmapäeva õhtul peale kella 19 mõlemas sadamas 2-3 tunnine, tekkiski kasvanud nõudluse arvelt," rääkis Hiiuväin.

Kolmapäeval ja neljapäeval, 22. ja 23. juunil reisis Virtsust Kuivastusse 5636 sõidukit ning reisijaid oli tänavu 17 599. Rohukülast Heltermaale siirdus kolmapäeval ja neljapäeval 1938 sõidukit ning reisijaid oli 6112.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee