Autor: Jaana Pikalev • 27. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Väinamere Liinid sõidutas rekordarv reisijaid saartele

Väinamere Liinide teatel oli jaanipühade aegne nõudlus rekordiliselt kõrge, 22. ja 23. juunil reisis Kuivastusse mullusest 25% rohkem sõidukeid ja Heltermaale 17% rohkem sõidukeid.

Väinamere Liinide teenindusjuht Anu Hiiuväin rääkis, et hüppeliselt kasvanud nõudlus tekitas sadamatesse küll mõnetunnised ootejärjekorrad, ent uue laevastiku mahutavus ja graafikute tihedus ei lasknud ooteaegadel pikaks kasvada, vahendas Meie Maa.  “Ooteaeg, mis oli kolmapäeva õhtul peale kella 19 mõlemas sadamas 2-3 tunnine, tekkiski kasvanud nõudluse arvelt," rääkis Hiiuväin.

Kolmapäeval ja neljapäeval, 22. ja 23. juunil reisis Virtsust Kuivastusse 5636 sõidukit ning reisijaid oli tänavu 17 599. Rohukülast Heltermaale siirdus kolmapäeval ja neljapäeval 1938 sõidukit ning reisijaid oli 6112.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077