Autor: Jaana Pikalev • 17. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Norra postifirma loobus pakiautomaatidest

Norra postifirma Posten Norge loobus SmartPOSTI-laadsetest pakiautomaatidest, sest ettevõtte ei suutnud neid piisavalt turustada.

Postipakiautomaadid võeti kasutusse 2008. aastal ning need olid välja pandud 19 piirkonnas üle riigi . Ettevõtte sõnul näitas nende kogemus, et nii e-kaubanduse kui ka jaemüüjad ja nende kliendid soovisid pigem kasutada postifirma teisi kohaletoimetamise viise, milleks on siis kas üleandmine müügikohas või postkontoris ning samuti kättetoimetus kulleriga.

Postifirma suutis vaid väheseid e-kaupmehi enda klientideks siduda. Ettevõtte lõpetas pakiautomaatidega tegevuse mullu 31. detsembril.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077