Autor: Kadrin Karner • 14. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Finnair Eesti: käivet kasvatasid  lendavad Eesti noored

Perioodil jaanuar-mai kasvas Finnair Eesti müügikäive üle 15% võrreldes eelmise aasta sama perioodiga. Käibekasvu tingisid Aasia sihtkohtadesse suurenenud ärireiside müügitulu kasv ning eeskätt Eesti noorte kõrgendatud huvi lennata Austraaliasse ning Kanadasse.

Finnairi Balti riikide juhi Guerman Tyvonouki sõnul on 2011. aasta esimesel viiel kuul näha märgatavat nõudluse suurenemist Finnairi Aasia, Kaug-Ida ning Põhja-Ameerika sihtkohtadesse. “Finnairi eesmärk on saada Põhjamaade suurimaks Aasia lendusid pakkuvaks ettevõtteks ning tulemused näitavad, et liigume järk-järgult oma eesmärkide suunas,” lausus Tyvonouk.

Samuti on Tyvonouki sõnul esimese viie kuu käibe kasvu taga elavnenud noorte reisimine Austraaliasse ja Torontosse. “Eesti ja Kanada ning Eesti ja Austraalia vahel sõlmitud viisakokkulepe võimaldab 18 – kuni 35-aastastel kodanikel teise poole riigis lühiajaliselt kuni üks aasta viibida ja töötada,” nimetas Tyvonouk nõudluse suurenemise põhjuseid.

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077