Autor: Jaana Pikalev • 7. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kässbohreri haagised on tagasi Eesti turul

Saksa kaubamärki Kässbohrer, mis  pakub laias valikus sõidukeid alustades poolhaagistest, tsisternidest, kalluritest ja  silotüüpi poolhaagistest ning lõpetades platvormidega, hakkab Eestis esindama nüüd Timex S.A..

Ettevõte toob spetsiaalselt Eesti turule valmistatud MEGA poolhaagised kõrgusega 3 meetrit, mille standardvarustusse kuulub tõstetav katus. Maxima poolhagiste varustuses on metalluksed, liikuv katus, suuremahuline tööriistakast, vastupidav tent, tõstetav telg ning tagavararatas. Kõige nõudlikumatele klientidele me võime tellida sõidukeid soovitud erispetsifikatsioonidega, mis vastavad nende vajadustele.

"Me oleme valmis konkureerima teiste haagistetootjate esindajatega nagu seda on Krone ja Schmitz’ga ning keskendume kõrge väärtusega toote tarnimisele," vahendas Timex S.A. Eesti filiaali esindaja Jelena Plotnikova. Tema teatel on Timexi eesmärk saavutada kõnealuse tehnika  kolmekohalised müüginumbrid 2012. aastaks. "Me usume, et Eesti kliendid hindavad meie head kvaliteedi ning hinna suhet," märkis Plotnikova.  

Kõikidele transpordiettevõtte esindajatele, kes soovad tutvuda Kässbohreri poolhaagistega, saavad seda teha ning võrrelda ka haagiste teisi kaubamärke Kuutsemäel ERAA suvepäevadel.

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077