Autor: Jaana Pikalev • 3. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Sadam ja Lennujaam hakkavad reisijaid vahetama

Tallinna Sadama ja Tallinna Lennujaama koostöö tulemusena toimub 5. juunil 2011 Tallinnas esimene kruiisilaeva turnaround ehk reisijate vahetamise operatsioon.

Läänemere kruiiside peamine algus- ja lõpp-punkt on traditsiooniliselt olnud Kopenhaagen Taanis või Portsmouth Inglismaal. Vähem on sama tehtud ka teistes Läänemere riikide pealinnades. Eestisse jõuab selline teenus aga esmakordselt.

Hispaania kruiisifirma Happy Cruises on valinud Tallinna üheks oma Läänemere kruiiside algus- ja lõpp-punktiks. Kruiisi alustavad reisijad saabuvad Madriidist lennukitega Tallinna lennujaama, kust suunduvad kõigepealt laevale ning enne sadamast lahkumist tutvuvad Tallinna linnaga. 

Tallinna suureks plussiks kruiisireisijate vahetuse teostamisel on sadama lähedus nii vanalinnale kui ka lennujaamale ning meie konkurentsivõimelised hinnad. Kogu hooaja jooksul toimub Tallinnas viis  turnaround-operatsiooni.

 Tallinna Sadamale on turnaround’i teenindamine uudne kogemus ja selle läbiviimisse on kaasatud mitmed erinevad firmad nagu Deneesti, kes hoolitseb reisijate transpordi ja ekskursioonide eest ning CF&S Estonia, kes lisaks laeva agenteerimisele tegeleb ka pagasi veoga.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077