Jaga lugu:

Nasva sild Saaremaal suletakse suveks raskeveokitele

Alates homsest kuni uue silla valmimiseni sügisel ei pääse enam üle Nasva silla rohkem kui 10 tonni kaaluvad sõidukid, sama piirang kehtib ka järgmisest nädalast kasutusele võetava ajutise silla kohta.

Üle 10 tonni kaaluvad masinad peavad hakkama sõitma Kogula poole Kellamäe ringi kaudu ja sealt teeristist edasi Tehumardi suunas, kirjutas Meie Maa. Liinibussid pääsevad otse üle silla. Ringi sõitjatele läheb teekond küll kaheksa kilomeetrit pikemaks, kuid on kiiremini läbitav kui üle silla sõites.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee