Autor: Jaana Pikalev • 31. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nasva sild Saaremaal suletakse suveks raskeveokitele

Alates homsest kuni uue silla valmimiseni sügisel ei pääse enam üle Nasva silla rohkem kui 10 tonni kaaluvad sõidukid, sama piirang kehtib ka järgmisest nädalast kasutusele võetava ajutise silla kohta.

Üle 10 tonni kaaluvad masinad peavad hakkama sõitma Kogula poole Kellamäe ringi kaudu ja sealt teeristist edasi Tehumardi suunas, kirjutas Meie Maa. Liinibussid pääsevad otse üle silla. Ringi sõitjatele läheb teekond küll kaheksa kilomeetrit pikemaks, kuid on kiiremini läbitav kui üle silla sõites.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077